Annika
FOUNDER / PARTURI-KAMPAAJA

Heipsan, olen Annika päälle kolmekymppinen unelmia tavoitteleva parturi-kampaaja Helsingistä. Olen loihtinut hiuksia vuodesta 2006 ja edelleen teen tätä työtä täydellä sydämellä. Asiakkaat ovat minulle tärkeintä ja teen kaikkeni että teillä on hyvä olla meillä ja saatte juuri sitä mitä haluatte, mutta vieläkin parempana. 

ADA
PARTURI-KAMPAAJA

Moi, olen Ada päälle 20 kymppinen parturi-kampaaja Kotkasta. Olen toiminut kampaajana vuodesta 2014 asti. Vahvuuksiini kuuluu erilaiset raidoitukset ja vaalennukset, sekä tykkään tehdä erilaisia kuparin ja ruskeiden sävyjä. Kampaukset kuuluu myös bravuuriini. Asiakaspalvelijana olen iloinen, ystävällinen ja kuuntelen juuri sinun toiveitasi. 

Sara
PARTURI-KAMPAAJA

Moikka, olen Sara alle kolmekymppinen parturi-kampaaja Helsingistä. Hiukset ovat kiinnostaneet minua lapsesta asti ja hiusalalle valmistuin 2014 isoäitini jalanjäljissä. Olen kiltti ja iloinen mimmi, jolle jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Vahvuuksiani ovat mm. raidoitukset sekä luonnolliset ja klassiset tyylit.

Angelika
meikkaaja maskeeraaja

Olen Angelika ja olen työskennellyt viisi vuotta meikkaajana. Valmistuin maskeerauskoulu Makerista vuonna 2014. Työskentelin pitkään vakituisesti tv-puolella ja teen edelleen satunnaisesti töitä tv-sarjojen, sekä mainosten parissa. Olen halunnut laajentaa omaa työosaamistani ja ottaa asiakkaikseni enemmän yksityisasiakkaita. Tällä hetkellä töihini kuuluu eniten morsiamia, hääseurueita, linnanjuhlaväkeä ja erilaisiin gaala-iltoihin teen myös paljon meikkejä (Venla-gaala, Urheilu-gaala). Olen lempeä ja lämminhenkinen asiakaspalvelija, joka kuuntelee juuri sinun toiveitasi. Vahvuuksiani ovat kuulaat meikkipohjat, pehmeät silmämeikit ja rakastan tummaa huulipunaa! Huulipuna ja kotiavaimet ovat aina mulla mukana 😉